kliko
+ publiko njoftimin/oferten!

 1. Standart Tirane, ofrojme Kurse Kontabiliteti te mbajtura me dore dhe kompjuter(individuale ose maksimumi deri ne 2 persona)

  Kurse praktike te kontabilitetit financiar(Me dore dhe kompjuter per te dyja programet Financa 5 dhe Alpha web/Alpha Platinium.

  Studio jone e kontabilitetit sxdfinance, po ben me shume se 20 vjet q
  e organizon kurse profesionale praktike .

  1.Kurset studio jone i organizon individualisht,ose maksimumi deri ne dy persona ,(neqoftese 2 praktikantet do te gjejne vete njeri tjetrin).

  2.Menyra e shpjegimit,korektesia .aftesia komunikuese,si dhe menyra bindese e shpjegimit te Ekuacionit Kontabel.eshte perfekte sepse zhvillimi i ketij kursi behet nga Kontabiliste me titull profesional "Kontabel i Miratuar", dhe me nje pervoje prej 40 vjet ne kete profesion.dhe prej 20 vitesh ne perdorim te programeve kompjuterike Financa 5 dhe Alpha.,dhe qellimi yne nuk eshte qe praktikanti te pregatitet thjesht si nje operator kompjuteri,por te kuptoje si funksionon ,si reagon dhe si gjenerohen veprimet kontabel ne sistemin e nje Programi te Kontabilitet te Informatizuar,nga fillimi i punes deri ne nxjerjen e bilancit dhe Pasqyrave Financiare.

  3.Ajo, qe eshte me e vecanta tek ne , eshte fakti qe mbajtja e kontabilitetit do te ndertohet tre here,nje here ne menyre manuale(mbajtja e kontabilitetit me dore),dhe me pas te gjitha/dhe te njejtat veprime do te kontabilizohen ne sistemin kompjuterik Financa 5.0,dhe Alpha Web/Platinium ,dhe ne kete rast, ju vete do te konstatoni qe rezultati,,bilanci dhe te gjitha pasqyrat e tjera Financiare, do te rezultojne(dhe duhet te rezultojne) njelloj si ne kontabilitetin e mbajtur me dore,ashtu edhe ne kontabilitetin e mbajtur ne kompjuter,duke mesuar ne kete menyre perdorimin e dy programeve financiare jo ne menyre mekanike,por me llogjiken e funksionimit te kontabilitetit,
  Perderisa kontabiliteti eshte nje,atehere te gjitha programet duhet te te cojne ne te njejtin rezultat,ndryshimet midis programeve jane thjesht mekanike,opsionale,ndryshim modulesh apo konfigurimesh........ndryshime,te cilat do te mesohen ne kete trajnim. .


  4.Ky kurs eshte llogaritur te kryhet brenda 16 seancave kur praktika kryhet vetem me njerin nga programet(Financa 5 ose Alphaweb) ,dhe 20 seanca kur prakatika kryhet me te dyja programet,
  cdo seance zgjat 1 ore 30 min.

  5.Tek ne,tarifat per ore jane pothuajse te barabarta me ato te kurseve te zhvilluara ne grupe me shume pjesmares,megjithese kursi tek ne zhvillohet individualisht ose maksimumi me 2 pjesmares,dhe vetkuptohet qe edhe perfitimi eshte shume here me i madh,nje kurs i tille eshte e pamundur te zhvillohet ne grupe me shume pjesmares sepse sejcili mund te kete paqartesite e veta dhe eshte e pamundur ne nje kohe te shkurter dhe me shume pjesmares te maret pergjigja e duhur per te kuptuar
  Kontabilitetin e Informatizuar jo thjesht si nje operator kompjuteri, por si Kontabilist apo Financier.me qellim qe ne perfundim te trajnimit te jete i afte te mbylle bilancin dhe te gjitha Pasqyret e tjera Financiare.

  6.Ne kemi perfshire,dhe shpjegojme pothuajse cdo lloj transaksioni qe ndodh ne shoqerite tregtare ,menyren e mbajtjes se kontabilitetit dhe vecorite qe ekzistojne midis shoqerive tregtare te ndertimit,prodhimit,sherbimit,tregtimit ,farmaceutike e tj ,me qellim qe pas kursit, financieri/ja te jete i/e afte
  profesioanlisht te punoje ne cdo firme apo kompani qe do te filloje pune si kontabilist apo ekonomist finance,duke qene i trajnuar ne perdorimin e te dyja programeve kryesore qe perdoren sot ne tregun e punes,natyrisht qe ai/ajo do ta kete me te lehte per te filluar nje pune, sepse ashtu si dihet, kontabiliteti i te gjitha Shoqerive Tregtare mbahet me kompjuter dhe njohja sa me mire e perdorimit te Programeve Financiare eshte gjithashtu nje profesion,pa te cilin nuk mund te konkurosh ne tregun e punes si Kontabilist.

  7.Ne nuk shpjegojme me leksione te shkeputura,kjo do te ishte monotone dhe ju me siguri nuk do te kishit nevoje per kete menyre shpjegimi.

  8.Ne kemi ndertuar nje ushtrim te plote te nje Shoqerie Tregtare, dhe ju vete do tefilloni punen fillimisht ne mbajtjen e kontabilitetit me dore dhe me pas ne kompjuter nepermjet programit financiar Financa 5 dhe/ose Alpha Web/Platinium(sipas kerkeses suaj) duke filluar nga celja e nje ndermarje te re me nje kod ne emrin tuaj.Ju do te kini cdo lloj dokumentacioni mbi tavolinen e punes,faturat e blerjeve dhe shitjeve,praktikat e importeve dhe eksporteve,statement of the bank,mandat arketimet dhe mandat pagesat e arkes e shume me teper…

  9.Ne jemi munduar qe ushtrimin tone te mos e rendojme me transaksione monotone dhe te perseritura,por me qellim qe ju te ndjeni kenaqesi gjate kursit,jemi perpjekur qe cdo ore apo cdo dite ju te mesoni gjera te reja,duke vene theksin ne transaksione, qe pak a shume jane me te veshtira,dhe per te cilat ju do te kishit me shume nevoje,

  Ushtrim i plote kontabel ,si nje vazhdimesi ngjarjesh ekonomike,bazuar mbi dokumentat baze financiare me te cilat punohet realisht ne nje firme apo kompani,eshte menyra me e mire per te kuptuar kontabilitetin .


  Plotesimet dhe transferimet elektronike te Librit te Shitjes,te Blerjes,tvsh-se dhe fdp-se se sig.shoq e tap—it ,Jane pjese perberese e ketij trajnimi dhe perfshihen brenda ketyre oreve .


  10.Jemi te certifikuar dhe paisur me NUIS: K81923013J  Klikoni me poshte,lexoni dhe studjoni 5 tema dhe ushtrime Kontabiliteti te zgjidhura,per tu njohur paraprakisht me menyren tone te shpjegimit
  STUDIO KONTABILITETI

  E-mail :sxdfinance@gmail.com.
  Adresa: Rr.Arkitekt Sinani,kryqezimi i unazes me rrugen per porcelan,
  prapa Triss(ish Rozafa)(te bryli). pallati i ri(4) ,kati i pare

  Tel: 0675135597
  [/size]