Ofroj vende pune shofer shites me fugon 1.5 tonesh,personi i interesuar duhet te plotesoj kushtet. Te jete banor ne qytetin e Fierit,te kete eksperience pune ne kete kategori qe kerkohet,te jete i afte per te punuar dhe gjetur pika te reja,te jete korekte ne maredhenie pune ne grup.per ate qe mendon se ploteson kto kushte te tel ne cel...0673155345.vetem me eksperience.

Cel. : 0673155345