Duke pare mundesite e ritjes se produkteve dhe per te qene sa me te pranishem ne treg,
Kerkoj nje menaxher/e per gjetjen e pikave te reja ne teren per shperndarje te produkteve te ndryshme ushqimore.
Kandidati/a duhet te plotesoje keto kritere.
1)Te kete leje drejtimi automjeti te mare jo me pak se para nje viti
2)Te kete eksperience ne profilin si menaxhere per produkte ushqimore
3)Te jete e afte per gjetjen e pikave te reja te tregetimit neper rrethe
4) Te kete aftesine e te punuarit ne grup
5)Te jete banues vetem ne qytetin e Fierit
6) Paga eshte e kenaqshme page fix+bonus.

mirepresim ofertat ne keto.

janar.info@yahoo.com

Cel. : 0673155345