Kemi nje numer te pacaktuar vendesh pune ne Kanada per kujdestare femijesh ne familje. Nga momenti i regjistrimit, kerkohen vetem tre muaj kohe per te kryer gjithe proceduren dhe per te shkuar ne Kanada. Kerkohen femra nga mosha 22 deri ne 35 qe kane pervoje ne punen me femijet, qe kane arsimin e nevojshem si psh: Cikel i Ulet, Pune Sociale, Psikologji, kujdestari per femijet, etj.
Mund te paraqiteni per interesim te metejshem cdo dite nga e Hena deri te Premten 09:00 - 17:00, dhe te Shtunen permes telefonit mund te caktohet takim ne zyre cdo dite te javes.

Tel. : 044504233
Cel. : 0672077885/6
Adresa:
Veve Business Center, 304 (prapa Hotel Tiranes)
Bulevardi Zogu I, 72,
Tirane