PUNIME METALESH NE TORNO MEKANIKE .
0692552999

Prezantoni idene tuaj dhe me profesionin tim e bej realitet.

Jakupi
Adresa; Zona Industriale Shkoder.
Ish Uzina e Teleferikeve
++355 69 255 2999

Cel. : 0692552999