Call Centeri IMV Research ofron disa vende vakante per profilin e intervistatorit ne gjuhen greke.
Preferohen profilet qe:
-kane studiuar ne fakultetin e gjuheve te huaja
-kane njohuri shume te mira ne greqisht
-kane esperienca te meparshme si operator
-kane njohuri te mira kompjuterike
-jane diponibel part time 16.30-20.30
Ofrohet rroge e kenaqshme.
Te interesuarit duhet te dergojne CV te detajuar dhe permbledhje te eksperiencave ne trupin e emailit ne adresen: imvresearch@hotmail.com.
Mos harroni te shkruani en abjektine e emailit gjuhen per te cilen aplikoni, p.sh: operator telefonik Greqisht