Te gjitheve na duhet anglishtja, per te gjetur nje pune me te mire, per te udhetuar ne cdo ane te globit, per te perdorur internetin.
Ne ju ftojme te mesoni anglishten me ne!Besoni tek pervoja jone 15 vjecare!

Zgjidheni me kujdes qendren ku do te pergatiteni. Jo te gjithe kane pervojen e duhur ne mesimdhenie
dhe jo te gjithe do t'ju ofrojne zgjidhjen me te mire per nevojat tuaja.

Ne kemi kualifikimet e duhura dhe eksperiencen 15 vjecare ne mesimdhenie
dhe pergatitje per testimet nderkombetare.Ofrojme kurse per testimet nderkombetare
TOEFL/SAT/IELTS si dhe GMAT/GRE (per ata qe duan te vazhdojne master ekonomik MBA jashte shtetit).

Kurset per TOEFL IBT realizohen me librat te viteve te fundit si dhe me praktike ne kompjuter.
Rendesi te vecante i kushtohet praktikes ne kompjuter pasi testimi kryhet online.
Zhvillohen teste ne kushte reale si ne testimin e vertete me kompjuter ku mund te njiheni me nivelin tuaj te vertete
dhe te dini seksionet ku duhet te studioni me teper.


Gjithashtu ju ofrojme kurse per TOEFL ITP dhe TOEIC. Provime qe pranohen nga Ministria e Arsmit per Masterin dhe Doktoraturen.

Provimet SAT, SAT Subject si dhe ACT jane teste te hartuara per te vleresuar
nese jeni te pergatitur per ne universitet.Keto teste ju japin mundesine qe te aplikoni per ndihme financiare, bursa.
Keto provime plotesojne shume mire kerkesat e kolegjeve/universiteteve ne ditet e sotme,
duke matur aftesite qe kerkohen per te patur sukses ne shekullin 21.

SAT-i teston njohurite tuaja ne lexim, shkrim dhe matematike, lendet qe mesohen cdo dite ne shkollen e mesme.
Shumica e studenteve e japin kete provim pasi kerkohet nga pothuajse te gjitha kolegjet dhe universitetet ne Amerike.

ACT-i eshte nje provim zyrtar per pranim ne universitet/kolegj qe teston aftesite tuaja ne anglisht, matematike, lexim, shkence dhe shkrim (opsional). Ky provim perfshin 215 pyetje me alternativa dhe zgjat mesatarisht 3 ore e 30 minuta duke perfshire edhe pushimin.Kurset pergatitore per SAT-in dhe ACT-in zgjasin 30 seanca nga 90 min plus 5 testime te plota. Ju vijme ne ndihme per te plotesuar cdo nevoje tuajen.


Misioni yne eshte t'ju ofrojme te gjitha elementet qe te arrini objektivat tuaja.

Mos hezitoni te na kontaktoni ne keto adresa
sekretaria@qendraoptima.com
Cel: 0695610926
http://www.qendraoptima.com/kurse-pe...per-toefl-ibt/
http://www.qendraoptima.com/kurse-pergatitore-per-testimet-nderkombetare/kurse-pergatitore-per-ielts/

Per me shume informacion mbi datat e provimit TOEFL mund t'i gjeni ne kete link
http://www.qendraoptima.com/news/toefl-ibt-test-dates-2016-datat-e-provimit-toefl-ibt-tirane-
Facebook: Optima Exam Expert