Per te gjithe te interesuarit ofrohen punime, tema diplome dhe detyra kursi ne drejtesi. Punimet e diplomes dhe detyrat e kursit i ofrojme per keto disiplina:
1) E drejte penale
2) E drejte publike
3) E drejte Civile
4) E drejte nderkombetare publike
5) E drejte kushtetuese
6) E drejte Administrative
7) E drejte familjare
8) E drejte pune
9) E drejte tregetare
10)E drejte nderkombetare private

Gjithashtu punimet mund te pergatiten edh ene PowerPoint.

Temat mund ti sugjeroni vete ose ne mund tju konsultojme rreth perzgjedhjes se tyre. Numri i faqeve te punimit percaktohet nga vete te interesuarit.

Per kontakt: bluereklama@gmail.com