Restorant prestigjoz ne Tirane, kerkon te zgjeroje organiken e tij me figurat e meposhtme:

Kuzhinier
Pjatalares
Kamerier restoranti dhe Bari
Banakier
Ndihmes banakier

Profilet e mundeshme per keto role duhet te plotesojne kritere te rendesishme si:
Seriozitet ne pune, ekpserienca te njohura ne sektore te ndryshem
Curriculum Vitae, te shoqeruar me foto duhet te dergohen ne adresen e e-mailit
twentyfirst@ababusinesscenter.al
Ose personalisht tek Reception i Aba Business Center
Aba Business Center
Rr. Papa Gjon Pali II
Prane Ambasades Italiane
Tirana - Albania