Hotel "Baron" kerkojme te punesojme nje person ne pozicionin Sanitare ne Sauk

Orari i punes:
Turni i pare ose i Dyte !

Paga fillestare: 24000 Lek Bruto perfshire Sigurimet


Kushti kryesor:

Kerkohet korrektesi dhe pergjegjesi ndaj punes!!

Personat e interesuar te kontakojnte ne numrin e kontaktit ose

ne email. info@hotelbaron.al

www.hotelbaron.al

Tel. : +355 42467649
Cel. : 0684007110
Rr. Elbasanit, Sauk Tirane.