lloji i njoftimit. : shes

Shteti............: AL,

Qyteti............: Sarandė

shes ose pranoj bashkepunim per ndertim me siperfaqje ndertimi 2120 m2 si dhe siperfaqje trualli prej 12000 m2 ne zonen Turizem Kanali i cukes.Ne studimin urbanistike eshte zona A per ndertim godina banimi.

Cel. : ,0683357458