PRESIM SIGURACIONE MAKINASH (TPL), KARTON JESHIL (SIGURACION PER JASHTE SHTETIT), SIGURACION UDHETIMI

ALBES TURIST
PRNAE STADIUMIT DINAMO
RRUGA SULEJMAN DELVINA NR 7, TIRANE
044805222
albesturist@yahoo.al

Tel. : 044805222

Cel. : 0673094989

albesturist@yahoo.al
albesturist@abissnet.al

udhetime turistike brenda dhe jashte vendit
transport nderkombetar pasagjeresh