Ju urojme mireseardhjen ne kursin me te lire per sistemin e rezervimit te biletave te avionit dhe turizmit...Do te pajiseni me diplomen perkatese...30 ore totali,kursi zhvillohet individual prane zyrave tona dhe asistoni direkt ne prerjen e biletave te avioneve.

Na telefononi dhe do ngeleni te kenaqur ...ju sigurojme vendin e punes ...

E garantojme kete premtim ...

0694500511 ose ne adresen e emailit alpha_travel.al@live.com.

T


ALPHA
TRAVEL AND TOURS

Tel. : 042237084

Cel. : 0694500511