Kompani transporti kerkon te punesoje per nevojat e saj:

MENAXHER TRANSPORTI i cili duhet te koordinoje dhe menaxhoje levizjet e mjeteve te transportit te komapnise (kryesisht levizje nderkombetare) etj.

Kandidati duhet te kete :
1- te pakten shkollen e mesme mekanike
2- te kete eksperience pune min. 3 vjet
3- te njohe shume mire gjuhen angleze


Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne :e-mail: info@allushitrans.com