Kompania "PESPA & ALBANIA ALUMIN " ofron vend punesimi per Topograf
Kandidati duhet te plotesoje keto kushte:

1.Te kete eksperience minimalisht 2 vjecare.
2.Te kete perdorim shume te mire te AutoCad.
3.Te kete aftesi pune ne grup
4.Te kete njohuri te mira te gjuhes Italiane/Angleze
5. Te jete i dipllomuar ne Fakultetin e Inxhinierise te Ndertimit/dega
Gjeodezi.

Te interesuarit te dergojne email ne : pespa_alal@libero.it te specifikojne te subjekti :CV per Topograf dhe te vizitojne website www.pespagroup.com