Shes vegla pune pak te perdorura ne gjendje shume te mire(te importuara nga gjermania) me cmime te arsyeshme.Pompe suvatimi , betoniere,matrapike te ndryshem hilti, borsh,hitachi te permasave te ndryshme,vibrator betoni,avitator me korent dhe bateri,elektrogur,motosharra,gjeneratore,makineri per rrashinim parketi,paisje per hidraulike etj.vegla per profesioniste te vertete.

Cel. : 0692035209