Jap me qera Bar - Kafe, prane Stadiumit Selman Stermasi (Rr.Grigor Heba-45/1.4)
Bari eshte komod, i arreduar me se miri.Jepet me qera perfshire te gjitha sikurse eshte.Ka klientele te rregullt dhe te perhershme.Jepet me qera per shkak te impenjimeve te tjera te ndermarra.

Per me shume informacion kontaktoni ne numrat e tel. 042243321
C. 0682046628

ose ne email mondirama@yahoo.com

Tel. : 042243321

Cel. : 0682046628