Armundia Factory eshte nje software house e kontrolluar nga Armundia Group, nje kompani italiane me seli ne Rome. Stafi i Armundia Group ka nje eksperience 20 vjecare mbi implementimin e software per bankat, financen dhe siguracionet.
Per degen e Tiranes kerkohen persona qe plotesojne kushtet e meposhtme.
Kandidati do te punoje me teknologjite me te avancuara per ndertimin dhe mirmbajtjen e aplikacioneve WEB.
 • Kualifikimet / Kėrkesat
  • te kete mbaruar asrsimin e larte(minimumi diplome 3-vjecare) ne nje fakultet me baze informatiken.
  • eksperience ne ASP.NET, ASP Classic.
  • njohuri mbi .NET Farmework
  • eksperience me programimin me objekte
  • te kete njohuri mbi bazat e te dhenave si SQL SERVER.
  • eksperience 1+ vjecare ne boten e punes
 • Nice-to-have
  • eksperience pune me metodologjine Test Driven Development
 • Soft skills
  • te kete aftesi dalluese ne analizen dhe zgjedhjen e problemeve te ndryshme.
  • puna ne grup eshte thelbesore
  • njohja e gjuhes italiane ne nje nivel komunikimi te pakten mesatar eshte shume e rendesishme.
  • te jete i disponueshem te mesoje teknologji te reja dhe ti pervetesoje ato

Te punosh ne Armundia do te thote te jesh pjese e nje Grupi qe perballet me sfida dhe projekte te ndryshme nderkombetare. Ne Armundia punohet dhe mesohet shume. Rritja teknike dhe profesionale e personave te grupit tone eshte prioritet i kompanise. Paga e parashikuar eshte konkuruese.
Ne qofte se deshironi te punoni ne Armundia dhe mendoni se plotesoni kushtet teknike te mesiperme ju lutemi te na dergoni CV tuaj ne italisht ne adresen talent@armundiafactory.com
+Apliko