Zona/Rruga : Maminas

SHITET MAGAZINE NE MAMINAS AFER AUTOSTRADES TIRANE-DURRES

Shitet magazine afer autostrades. Siperfaqja e magazines eshte 1350 m2 dhe lartesia eshte 7 m, plus ka edhe rrugen private me hyrje 200 m dhe gjeresi 6 m. Brenda magazines ka nje shtepi prej 200m2, dhe puse uje te pijshem. Magazina ka sistem 3 fazoresh te energjise dhe instalime elektrike me cilesi te larte, ka sistem kamerash te lidhura me sistemin e kontrrollit ne menyre elektronike nga telefoni. Magazina eshte e rivlersuar me cmimin 500,000 euro. Cmimi i shitjes eshte 450,000 euro.


  • Siperfaqja: 1350 m2
  • Tipi I Prones: Ambjent Biznesi ( magazin)
  • Qyteti: Tirane (Vore)
  • Zona: Maminas

Per me shume informacione klikoni linkun: https://www.merlinimobiliare.com
Tel: 00355 684044520
Cel. : 003555 684044520