Albacall

970 pune premium ComData

 1. Standart Tirane, Diamond Trade kerkon Retention Greqisht.


  ZGJIDH TË PUNOSH ME NE!
  Diamond Trade kerkon te punesoje retention/faze e 3 ne gjuhen greke

  Ofrojme:
  1. Paga baze shume e kenaqshme
  2. Bonuse ditore
  3. Bonuse javore
  4. Bonus mujor
  5. Bonus vjetor
  6. % me te larta ne treg  Kerkojme:
  • Disponibilitet full time
  • Eksperience minimale 1 vit ne kete faze
  • Gjuhen greke ne nivel te shkelqyer
  • Ambicie, Rregull dhe Disipline.

  Dergoni cv tuaj: diamond8trade@gmail.com
  Kontakt : 0677140775
  +Apliko


  Kompleksi Kontak, Rruga Artan Lenja,
  Godina Lyra - Tirane
  diamond8trade@gmail.com | 0677140775