Zona/Rruga : GJIMNAZI PARTIZANI

*-Kati i tret dhe i katert i nje vile prane gjimnazit partizani
*-siperfaqe 180 m2
*-cmimi: Me 850 euro.
*-e mobiluar .Kodi Identifikimit tė Pronės: 31772 https://www.albaniaone.com/listing/vil/