Pershendetje,

Ofroj kurse te gjuhes italiane per ēdo moshe, me cmime te arsyeshme.

Oraret e disponueshme pasdite pas ores 17:00 dhe kurset ofrohen edhe online.

Ofroj edhe perkthime nga gjuha italiane ne shqip dhe anasjelltas.

Per me shume informacion me kontaktoni ne adresen e-mail ariadnaqerama@gmail.com dhe ne numrin e celularit 0683507527.

Cel. : 0683507527