lloji i njoftimit. :

Shteti............:

Qyteti............:

Kompania Euro-Inpact eshte nje kompani ndermjetesimi per punesim. Ajo njofton se vazhdojne te jene te hapura procedurat per aplikim per keto vende pune:

Mjeke, Dentiste, Infermiere dhe Fizioterapiste

te cilet do te punojne ne spitale sheterore ne Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe.

Paga dhe kushte shume te mira pune
Sigurim banese
Per mjeket dhe dentistet ofrohet gjithashtu lejeqendrim per bashkeshortin/bashkeshorten e tyre si dhe shkollimi i femijeve.

Kriteret:
1. Njohja e mire e gjuhes angleze
2. Aftesi te mira komunikimi dhe te punes ne grup
3. Preferohen kandidatet me pervoje pune

Kontakti:
Euro-Inpact
Rr, Irfan Tomini, Vila Jeshile, Blloku i vilave Selite, Tirane

Tel. : (4) 255523

Cel. : 0692714060

www.euro-Inpact.com