Albacall

970 pune premium kerkoj Royal Trade

 1. Standart Tirane, ofroj vend pune agjent dhe retention gjermanisht


  Kerkohen agjent dhe retention gjermanisht.

  Duhet te kene eksperience
  Orari eshte full time


  Ofrohen paga duke filluar nga
  400 euro
  Bonuse te larta ditore, javore dhe mujore

  Tel. 0696109407
  Email. recruiting.2019@outlook.com


  Cel. : 0696109407
  +Apliko