Zona/Rruga : Muhamet Gjollesha

Aprtament teresisht i mobiluar dhe rikonstruktuar ne menyre funksionale brenda Unazes ne krah te Ring Center.
Shume prane Fakultetit te Inxhinerise se Ndertimit/Arkitektures dhe dalje e menjehereshme ne Rrugen e Durresit, rrugen e Kavajes.
Stacioni i autobusit ndodhet poshte pallatit dhe prane tij ka njesi tregtare dhe sherbimi te ndryshme.
I lire nga 1 Nentor 2020.

konatkto