Zona/Rruga : Liqeni Thate


Shitet toke sip 1000 m2 ndodhet tek Liqeni Thate

eshte afer Viles Artan Dulakut dhe eshte me pamje

shikon e tere nga Tirana dhe eshte 10 m nga rruga

e asfaltuar eshte me hiopek te rregullt ēmimi 190 mije euro pa diskutim AGJENSIA IMOBILARE VISON TEL 0682253407 TEL 0695326329

Cel. : 0695326329