Albacall

970 pune premium kerkoj Royal Trade

 1. Standart Tirane, KERKOHEN AGJENT DHE RETENTION PORTUGALISHT


  Kerkohen agjent dhe retention portugalisht.

  Duhet te kene nivel te mire gjuhe.
  Orari eshte full time


  Ofrohen paga duke filluar nga
  400 euro
  Bonuse te larta ditore, javore dhe mujore

  Tel. 0696109407
  Email.
  recruiting.2019@outlook.com

  +Apliko