Albacall

 1. Standart Tirane, KERKOHEN AGJENT DHE RETENTION ITALISHT


  Kerkohen agjent dhe retention italisht.

  Duhet te kene eksperience
  Orari eshte full time


  Ofrohen paga duke filluar nga
  400 euro
  Bonuse te larta ditore, javore dhe mujore

  Tel. 0696109407
  Email. recruiting.2019@outlook.com

  +Apliko