Ofrohet vend pune si Menaxhere.

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:
- Te kete eksperience pune te meparshme ne kete fushe , preferohet profili administrim , menaxhim biznesi .
- Te jete korrekte , ambicioze dhe te kete vullnet per pune .
- Te jete e pergjegjshme dhe te kete aftesi menaxhuese ne detyrat qe i ngarkohen .
- Vleresimi i punes se stafit dhe pershkrimi i tij .
- Koordinimin dhe monitorimin e puneve qe i ngarkohen nga drejtuesi dhe zbatimi i tyre .
- Raportim i vazhdueshem tek drejtuesi.

Pėr tė aplikuar ju lutem dėrgoni CV-tė dhe dokumente tė tjera
qė vėrtetojnė kualifikimet tuaja nė adresėn e_mail:
recruitment@age-group.al

+Apliko