Zona/Rruga : Vaqarr

Toke per shitje ne Vaqarr ,prane Mustang.

Ndodhet buze rruges kryesore.

Ka siperfaqe totale prej 2100 m2.

Kjo prone eshte e pershtatshme per magazina te ndryshme, firme prodhimi apo sherbimi, fasoneri, kompani, shoqate etj.

Zona perreth eshte zhvilluar shume kohet e fundit dhe ka nje infrastukture te rregullt.

Prane saj jane ndertuar shume magazine dhe kapanone te ndryshme.Cmimi: 225.000 Euro.

Toka eshte e pajisur me hipoteke.
Tarife agjensie 1% per bleresin.


Kontakt:

Cel. : 0694030502