Kerkohen Retention Forex, ne gjuhen gjermane.
Preferohen me eksperience ne kete fushe.Preferohet nivel i mire gjuhe.

Pagat me te mira ne treg.
Bonuse te larta ditore, javore dhe mujore.
Ambjent komod dhe miqesor.

Email:pr@hresource.org
Tel. 0695228633

+Apliko