Hotel Restorant Baron

Pershendetje!

Stafi yne kerkon te punesoje, nje Person Femer!

Personi duhet te kete eksperience pune me te huaj, pasi komunikimi kryhet ne shumicen e rasteve ne Anglisht !

Turni i pare nga ora 07:00 deri 15:00 !

Paga: 25000 Lek Neto ne Banke

Te jete e shkathet, serioze dhe e komunikueshme !

Kushti kryesor: te njohe mire gjuhen Angleze !

Preferohet te jete me Banim ne zonen e Sauk ose qytetit Studenti!

Te interesuarit te kontaktojne: duke klikuar ketu

Te interesuarit te dergojne cv ne info@hotelbaron.al

Ose te na kontaktojne ne numrat e meposhtem:

Hotel Restaurant Baron
Rruga Elbasanit Sauk
Tirane
Tel: 042467649
Mob: 0684007110