Albacall

 1. Standart Pizeri "La Loggetta" kerkon Motorrist per shperndarjen e Pizza-ve


  Pizeri "La Loggetta" kerkon motorrist per shperndarjen e Pizza-ve.
  Me orar PART TIME dhe FULL TIME

  Kerkohet qe personi te kete motorrin e tij.
  Pizza te nje kualiteti te larte = klientele + bakshishe te larta


  Adresa: Vesa Center, prane Librit Universitar;

  Tel:0674000888 Email: artel@abcmail.al
  +Apliko