Disponoj nje siperfaqe dyqan ne Himare e konceptuar per sherbime , kerkoj te interesuar per bashkpunim ne fushen e cdo lloj sherbimi , Automjete me ose motora me qira , Real Estate , dergesa poste ose sherbime te tjera qe zona mund te kete interes jam i hapur per cdo lloj bashkpunimi. Disponojme personel per sherbimet dhe nje dhome akomodimi . Per informacion tjeter ju lutem telefononi .

Cel. : 0696288680