Firma Vokshi-Energy Sh.P.K import-eksport kerkon partner biznesi per te bashkepunuar me raporte fitimi ne tregetimin e fruta-perimeve eksport-import ne gjithe rajonin e Ballkanit dhe te Europes.
Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit te administratorit te firmes.
Tel: 00355 69 550 9349