Shitet motorr Mercuri 6 hp, boshti shkurter, (pothuaj i ri), viti 2018, perdorur vetem 2 jave, me 4 vjet garanci nga koncesionari ne Shqiperi. Motorri ka te gjithe dokumentacionin e nevojshem (dogane, regjistrim, libreze), dhe pajisjet e tij.

Konsumi minimal, gjendja perkryer pasi eshte i ri, transportohet lehtesisht, shitet per arsye te marrjes nje motorri pak me te madh.

Ideal per mjete te vogla lundruese ose peshkim.

Cel. : 0696087683