Weweb kerkon SCRUM MASTER per te koordinuar dhe drejtuar punen e ekipit tone te zhvilluesve te software-ve nepermjet metodologjise AGILE.


Detyrat Kryesore:
- Menaxhon projektin sipas qellimit te vendosur dhe afateve kohore
- Koordinon punen e ekipit sipas Agile Framework.
- Ndermjeteson komunikimin e brendshem dhe bashkepunimin efektiv te ekipit.
- Mirepret dhe ve ne zbatim kerkesat e drejtuesve ne lidhje me projektin.


Profili:
- Eksperience te meparshme ne rolin Scrum Master.
- Eksperience te meparshme ne implementimin e metodologjise AGILE
- Te njohe zhvillimin e software-ve.
- Njohuri te avancuara ne teknikat SCRUM
- Aftesi te mira komunikuese dhe lidershipi
- Aftesi organizuese dhe vendim-marrese.
- Njohuri te mira te gjuhes angleze.


Personat e interesuar te dergojne CV ne adresen e emailit hr@we-web.al