Zona/Rruga : Gjiri i Lalzit

SHITET HOTEL NE GJIRIN E LALZIT

SHITET HOTEL 2 katesh tek Gjiri i Lalzit. Siperfaqja totale e ndrtimit te hotelit eshte 600 m2 dhe ka leje ndertimi per katin e trete, cdo kate ka 300 m2. Hoteli ka edhe nje siperfaqe truall prej 2.500 m2 me nje gjelberim natyral, hoteli ndodhet ne vije te pare ne bregdet. Kati i pare i hotelit ka 300 m2 dhe eshte i perbere prej Barit, Restorantit , ambjenteve te sherbimit te paisur me te gjitha paisjet dhe aksesoret e nevojshem per te punuar. Edhe kati i dyte ka 300 m2 dhe eshte i perbere nga 9 dhoma me banjo te mobiluara. Trualli prej 2.500 m2 mund te perdoret per kllab veror, pishin, kende lojrash, bar-restorant veror , ka vend para edhe per shezllona. HOTELI SHITET ME OKAZJON PER 500.000 EURO.

Tel: 00355 684044520
Per me shume kliko ne linkun info@merlinimobiliare. com