SHITEN KARRIKE DHE TAVOLINA PER LOKALE
,JANE TE PERDORURA DHE NE GJENDJE SHUME TE MIRE GJITHASHTU DHE ME CMIM TE ARSYESHEM,,,,

Cel. : 0684031573 0684074607