Shitet Kazan Rakie. Kapaciteti 200 litra. Kazani eshte prej bakri, trashesi e konsiderueshme dhe e nje cilesie te larte. I kompletuar dhe me Ftohesin qe mban edhe ai 200 litra uje. I gjithe tubacioni apo rruga ku kalon procesi i distilimit eshte totalisht prej bakri. Kazani eshte shume pak i perdorur, ne gjendje shume te mire dhe i kompletuar. Cmimi eshte 120.000 leke te rinj.

Cel. : 0693367995