Ngjyra.....: 1 kuqe 2 ta bardhe

Shiten 3 Motora argetimi per femije

Shiten dhe tek e tek

Motora argetimi per femije me bateri ecen deri ne 30 km ne ore

Cmimi 500 - Euro i diskutueshem

Cel. : 0692545101