Zona/Rruga : PEZ HELMES

JEPET ME QERA HOTEL NE PEZ HELMS ME 3KATE (Rruga nacjonale TR-DR)

Jepet me qera HOTEL ne Pez Helms ( ne rrugen nacjonale Tiran- Dures) me 3 kate e nje siperfaqe ndertimi prej 900 m2. Hoteli ka ne perberje te saj 19 dhoma, bar-restorant ambjente sherbimi dhe parkim te mjaftushem. Hoteli ka 8.000m2 toke e cila mund te perdoret edhe per ndonje aktivitet tjeter biznesi.
Hoteli eshte shum luksx e joshes me dhoma te medha, me arkitektur e mobilim modern. Hoteli eshte i veshur me sistem termo e gjithe siperfaqja e jashme per normalizimin e temperaturave. Hoteli eshte i paisur me panel djellor per ngrohjen e ujit dhe dy puse per uje te pishem dhe nje per vaditje. ngrohja e dhomave behet me kondicjoner inverter me gradim automatik . Toka prapa hotelit mund te perdoret per te mbjell perime bio. Hoteli megjith siperfaqen e tokes. JEPET PER 3.500 Euro ne muaj.

Lloji i prones: HOTEL
Siperfaqja: 900 m2
Zona: PEZ HELMES ( ne rruge nacjonale TR-DR)
Qyteti:Tiirane
Per me shume informacione klikoni linkun: https://www.merlinimobiliare
Tel: 00355 684044520