Jam 26 vjece. Kam mbaruar bachelorin per arsim fillor dhe jam ne perfundim te masterit profesional po per arsim fillor. Kerkoj te punesohem si babysitter jashte Shqiperise. Flas anglisht,italisht dhe spanjisht. Jam e dashur me femijet dhe kam eksperience pervec praktikave shkollore kam punuar edhe ne kopesht. Me kontaktoni ne adresen e emailit leto92@yahoo.com

Cel. : leto92@yahoo.com