Shiten Vetratat e nje dyqani eksistues. Jane zvendesuar me vetrata te tjera per arsye ndrrim destinacioni. Jane rreth 50 m2 vetrata, perfshire ketu profilet alumin, xhamat 10mm, dhe dyert e aluminit. Jane 2 lloj dyersh . Njera Duralumin me 2 hapje. Tjetra me xham te temperuar pa korniza duralumini po prap me 2 hapje dhe me te gjitha aksesoret perkatese.
Shiten Vec e vec ose bashkarisht.
Dimensionet te xhamit dhe te vetratave jane mjaftueshem te medha keshtu qe i pershtaten lehtsisht hapesirave te tjera. cmimi per tu diskutuar

Tel 069 323 6976

Cel. : 0693236976