Zona/Rruga : Kamez

Shiten ambjente biznesi ne Kamez me siperfaqe te ndryshme.Ne katin 0 shiten 2 ambjente me siperfaqe 220m2 secili.Ambjentet ndodhen ne nje pallat te ri buze rruge.Cmimet e katit 0 jane 2500 euro/m2 ndersa cmimet e katit 1 jane me 1500 euro/m2.Siperfaqet e katit te 1 jane 30 m2,40 m2 dhe 50 m2.

Cel. : 00355697494029