Banka Kombėtare Tregtare Sh.a. njofton se ēel konkurrimin pėr punesim pėr vende tė lira pune si me poshte:

1. Specialist prane Departamentit te Teknologjise se Informacionit

Kerkesat qe duhet te plotesoje kandidati:
· Te kete perfunduar studimet e larta universitare ne Degen e Informatikes.
· Te kete minimumi 2 vjet eksperience pune me SQL, PLSQL, Oracle Forms dhe ose programe te ngjashme.
· Te kete njohuri te konsiderueshme ne kontabilitet dhe /ose programe te ndryshme financiare.
· Te jete familjar me VB.NET, HTML,XML.
· Te kete njohuri ne Crystal Reports, Business Objects etj.
Detyrat dhe pergjegjesite:

· Pergjegjes per mirembajtjen dhe zhvillimin e sitemit raportues te bankes ;
· Pergjegjes per analizen e kerkesave/nevojave per software apo module shtese si dhe pergatitjen/implementimin e tyre ;
· Te ndihmoje perdoruesit e ketyre sistemeve ne zgjidhjen e problemeve qe mund t’u dalin gjate punes me to.

2. Administrator i sistemeve UNIX prane Departamentit te Teknologjise se Informacionit Kerkesat qe duhet te plotesoje kandidati:

· Te kete perfunduar studimet e larta universitare ne Degen e Informatikes ose Elektronikes.
· Te kete njohuri te mira mbi sistemet e shfrytezimit ne pergjithesi dhe sistemet UNIX ne vecanti.
· Te kete minimumi 2 vjet eksperience ne administrimin e sistemeve te tilla. Eksperienca ne administrimin e ORACLE mbi UNIX vleresohet ne menyre te vecante.
Detyrat dhe pergjegjesite:

·Pergjegjes per administrimin e sistemeve UNIX te bankes, si dhe te procedurave te backup-it dhe te rikuperimit ne rast fatkeqesish.

3. Specialist prane Departamentit te Teknologjise se Informacionit

Kerkesat qe duhet te plotesoje kandidati:
·Te kete perfunduar studimet e larta universitare ne Degen e Informatikes ose Elektronikes.
·Te kete minimumi 2 vjet eksperience ne zgjidhjen e problemeve hardware/Software, njohuri te mira mbi sistemet e shfrytezimit (Windows 2000/XP) si dhe Active Directory.
·Njohurite apo eksperienca mbi pajisjet Cisco vleresohen ne menyre te veēante.
Detyrat dhe pergjegjesite:

·Pergjegjes per mirembajtjen e kompjuterave dhe te rrjetit informatik.
·Pergjegjes per problemet e sigurise (monitorimi, percaktimi i te drejtave neper PC servera, printera etj.
·Te ndihmoje perdoruesit per zgjidhjen e problemeve te ndryshme.

Tė interesuarit duhet tė paraqesin dokumentat e mėposhtėme brenda datės 6 Nentor 2006, nė Departamentin e Burimeve Njerėzore, pranė Drejtorisė sė Pėrgjithshme tė BKT-sė Tiranė :
1- Kėrkesė pėr punėsim.
2- CV (Curriculum Vitae).
Gjithashtu aplikimi per punesim eshte i mirepritur edhe nepermjet e-mailit ne adresen
humanresources@bkt.com.al.

Pėr sqarime tė mėtejshme mund tė kontaktoni me Departamentin e Burimeve Njerėzore.
Adresa :
Banka Kombetare Tregtare
Bul."ZhanD'Ark"
Tirane
Tel.250955/136/137
Fax.250956/51

Ne Agjensine Laē:
1. Asst. Specialist/Specialist Teller.
2. Asst. Specialist/Specialist Sherbimi me Klientet.
3. Asst. Specialist/Specialist Marketing.

Kandidatet duhet tė plotėsojnė kėto kushte :
· Tė ketė pėrfunduar studimet universitare, preferohen ne fushen ekonomike
· Tė ketė aftesi e duhura ne perdorimin e kompjuterit,
· Njohja e Gjuhes Angleze eshte avantazh.

Tė interesuarit duhet tė dergojne, nė Departamentin e Burimeve Njerėzore pranė Drejtorisė sė Pėrgjithshme tė BKT-sė Tiranė, dokumentat e mėposhtme:
1. Kerkese per vendin e punes qe aplikon,
2. Formularin e plotesuar te aplikimit te BKT.

Dokumentat per aplikim te dergohen ne adresen :humanresources@bkt.com.al ose ne adresen :
Departamenti i Burimeve Njerezore,
Drejtoria e Pergjithshme,
Bulevardi "Zhan D’Ark"
Tirane.

Pėr sqarime tė mėtejshme mund tė kontaktoni me Departamentin e Burimeve Njerėzore me nr. tel:04 250 955 / 136/ 137