Age Call kerkon operator/e per fushaten Import/Export ne gjuhen Gjermane, Tirane.

Kerkojme:

 • Operator/e me njohuri te gjuhes Gjermane mbi nivelin mesatar.
 • Disponibilitet ne oraret e kerkuara.
 • Bashkepunues dhe korrekt.
 • Te jene te komunikueshem dhe te afte te punojne ne grupe.
 • Rregullsi ne pune.

Pershkrimi i punes:

 • Te gjenden kompani distributore Gjermane, te komunikohet me nje nga pronaret e kompanise dhe te kuptohet nese shprehin interes qe te marrin produkte nga Italia (puna zhvillohet ne baze te nje skripti te paracaktuar).

Ofrojme
 • Lista te profilizuara.
 • Orari: 09:00-18:00 , Pagesa ne euro sipas tregut.
 • Te shtune dhe te diele pushim.
 • Staf i kualifikuar dhe bashkepunues.
 • Ambiente te pershtatshme dhe komode.
 • Eksperience 2 vjeēare ne kete fushate.
 • Kontrata pune sipas legjislacionit shqiptar.


Kontaktoni ne numrin e telefonit: 0694399479 ose na shkruani ne adresen e email-it: recruitment@age-group.al.