Age Call kerkon operator/e per fushaten Import/Export ne gjuhen Italiane, Tirane.

Kerkojme:

 • Operator/e me njohuri te gjuhes italiane mbi nivelin mesatar.
 • Disponibilitet ne oraret e kerkuara.
 • Bashkepunues dhe korrekt.
 • Te jene te komunikueshem dhe te afte te punojne ne grupe.
 • Te rregullt ne pune.

Pershkrimi i punes .Te gjenden kompani Italiane prodhuese, te komunikohet me nje nga pronaret e kompanise dhe te kuptohet nese shprehin interes qe produktin e tyre ta eksportojne (puna zhvillohet ne baze te nje skripti te paracaktuar).

Ofrojme:
 • Pagesa fillon nga 2.4 €/h deri ne 3.2 €/h.
 • Lista te profilizuara.
 • Kerkojme disponibilitet per 5/6/7 ore pune ne dite, puna zhvillohet brenda orarit 08:00-18:00.
 • Te shtune dhe te diele pushim.
 • Staf i kualifikuar dhe bashkepunues.
 • Ambiente te pershtatshme dhe komode.
 • Eksperience 3 vjeēare ne kete fushate.
 • Kontrata pune sipas legjislacionit shqiptar.

Kontaktoni ne numrin e telefonit: 0694399479 ose na shkruani ne adresen e email-it: recruitment@age-group.al
+Apliko