Isource eshte nje kompani rekrutimi qe vjen ne ndihme bizneseve ne perzgjedhjen e personelit duke ofruar dhe sherbime te tjera si ato juridike,financiare dhe IT.
Deshironi te krijoni nje eksperience te re me nje nder partneret tane nderkombetare dhe te keni mundesi per rritje profesionale?

iSource eshte ne kerkim te te rinjve te motivuar, me energji dhe entuziasem te cilet jane te interesuar te permiresojne aftesite e tyre duke punuar ne kompanine tone.
Ju japim mundesine te realizoni endrrat tuaja, te arrini objektivat qe keni dhe te jeni te suksesshem.

Bashkohu me skuadren tone!


Pergjegjesite e rolit:
-Prezantim e kompanise tone duke punuar ne terren;
-Shperndarjen e fletushkave;
-Te sigurojne paraqitjen prane zyrave tona te personave qe takojne;
-Te arrihen objektivat e caktuar;


Kerkojme:
-Aftesi shume te mira ne komunikim;
-Persona te motivuar per arritjen e objektivave;
-Eskperienca te meparshme pune perbejne avantazh;


Ofrojme:
-Pagesa konkuruese ne treg;
-Kontratet e rregullt pune;Nese mendoni qe ky eshte vendi I duhur per ju, dergoni CV tuaj me titullin “Promocion” ne adresen e emailit: hr@i-source.al ose kontaktoni ne numrin +355 69 70 45 045.

+Apliko