Kompania Info-Call me eksperience prej 3 vitesh tashme ne tregun shqiptar eshte duke kerkuar 100 operatoret telefonik me/ose pa eksperience ne gjuhen Angleze.
Nese jeni duke kerkuar te punoni ne Call Center ku ne te cilin deshironi te rriteni ekonomikisht dhe profesionalisht, atehere jeni te mirepritur te na kontaktoni dhe te beheni pjese e kompanise sone!

Kerkesat:
- Gjuhe Angleze (e folur) mbi nivelin mesatar;
- Disponibilitet FULL-TIME 10:00- 19:00;
- Perkushtim ne pune;
- Aftesi te mira komunikimi;

Cfare ju ofrojme:
-Pagese baze 50.000 + bonuse;
-Trajnim i paguar;
-Mundesi per rritje profesionale;

*Kerkohen persona per nje kohe me te gajte se periudha e veres
Te gjithe te interesuarit te dergojne aplikimin duke specifikur pozicionin (Operator telefonik) tek adresa jone e e-mailit: hr.infocall1@gmail.com .

Adresa: Ish stacioni i Trenit, Rruga Reshit Petrela, Tirane .